Tuinhuis Athene Royal - hoekmodel met zadeldak

 • Gratis levering op afspraak
  binnen 2 tot 3 weken!
 • Goedkopetuinhuisjes Montageservice
  voor een optimaal resultaat!

Tuinhuis Athene Royal is een 28mm dik tuinhuis van vurenhout en heeft de deur op de hoek. Dit hoekmodel is eenvoudig op te bouwen en heeft 2 ramen. Wordt compleet geleverd met shingles.

De prijs is inclusief:

 • Duidelijke opbouwbeschrijving
 • Shingles, kleur naar keuze
 • Dak 20mm dik Fins vurenhout
 • Origineel Fins vurenhout
 • Echt glas in raam
 • Hoogwaardige kwaliteit deuren en ramen
 • Zware kwaliteit hang en sluitwerk
 • Deur inclusief kozijn 200cm hoog 
 • Verzendkosten

optioneel:

 • Funderingsbalken 
 • Impregneren


* Verplichte velden

€ 1.699,00
Tuinhuis Athene Royal - foto

Meer afbeeldingen

 • Tuinhuis Athene Royal - foto
 • Tuinhuis Athene Royal - tekening
 • Tuinhuis Athene Royal - grondplan
Tuinhuis Athene Royal - foto

Tuinhuis Athene Royal is een in Nederland geproduceerd tuinhuis van hoge kwaliteit. Dit grote tuinhuis is gemaakt van 28mm Fins vurenhout. De twee ramen zorgen voor veel licht in het tuinhuis. Dit is een mooi en degelijk tuinhuis welke eenvoudig is op te bouwen. Wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk, dakshingles, alle bevestigingsmaterialen en een duidelijke opbouwbeschrijving.


Kimenai: de tuinhuizen en blokhutten van Kimenai zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Er wordt alleen gebruik gemaakt van bomen welke minimaal 70 jaar oud zijn. Deze oude bomen zijn harder dan jonge bomen en doordat de bomen erg langzaam groeien zitten de nerven dicht bij elkaar. Het hout ''werkt'' daardoor minder dan het hout wat veel andere fabrikanten voor tuinhuisjes gebruiken. Dit hout heeft minder onderhoud nodig en blijft langer mooi.


Kimenai Royal uitvoering: deze blokhutten onderscheiden zich door hogere deuren (200cm inclusief kozijn), de mogelijkheid om ze te laten impregneren onder hoge druk (wax impregnatie,10 jaar garantie op doorrotten) en hogere kwaliteit hang en sluitwerk. Daarnaast hebben de Kimenai Royal tuinhuizen dubbel glas (isolatieglas).


Impregneren: de geïmpregneerde blokhutten en tuinhuizen van Kimenai worden eerst bewerkt (zagen, fresen) voordat het hout geimpregneerd wordt met wax. Op deze manier is de hele blokhut inclusief hoeken en gaten beschermd. Impregneren met wax heeft als voordeel dat het hout beter zijn kleur behoudt, meer water afstoot en meer weerstand biedt tegen scheuren, barsten, splijten en kromtrekken. We geven dan ook 10 jaar garantie op doorrotten. De impregnatie geschiedt onder KOMO-keur.


Dakbedekking: wij leveren deze blokhut inclusief mooie en kwalitatief hoogwaardige dakshingles. U kunt zelf de gewenste kleur kiezen.


Funderingsbalken: wij adviseren iedereen om altijd funderingsbalken mee te bestellen. Deze balken zorgen ervoor dat uw tuinhuis 3 a 4 cm omhoog komt zodat de onderste plank van het tuinhuis nooit met grondwater in contact komt. Dit voorkomt optrekkend vocht en rottende planken en zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur van uw tuinhuis.


Levering: na bestelling is de levertijd ongeveer drie weken. U wordt gebeld door de transporteur om een afspraak voor de levering te maken. De vrachtauto komt lossen op een plek waar hij kan komen met zijn auto. Laat het ons weten als u op een moeilijk bereikbare plek woont zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.


Opbouwen: tuinhuisjes van Kimenai zijn eenvoudig op te bouwen met de meegeleverde opbouwbeschrijving. Indien gewenst kunt u het laten opbouwen. De kosten hiervoor zijn € 35,- exclusief btw per uur (exclusief reiskosten).


Schilderen: het is belangrijk om het blokhut zo snel mogelijk te schilderen. Ongeschilderd hout neemt vocht op en kan krom trekken als u het niet behandeld. Indien u niet wilt schilderen dan kunt u de optie impregneren kiezen, dit is mogelijk bij de Royal uitvoeringen.

EAN Nee
Merk Kimenai
Deuren Enkele deur
Dakoppervlakte Nee
Soort dak Zadeldak
Breedte 238
Diepte 238
Hoogte Nee
Wanddikte 28mm
Luifel voorzijde Nee
Houtbewerking Niet geïmpregneerd
Overkapping Nee
Wand overkapping Nee
Materiaal Hout
Houtsoort Vurenhout

Schrijf uw eigen review

U schrijft een review over: Tuinhuis Athene Royal - hoekmodel met zadeldak

Op dit moment zijn er geen downloads voor dit product.