Tuinhuis Wibo 300 - Zadeldak

 • Gratis levering op afspraak
  binnen 2 tot 3 weken!
 • Goedkopetuinhuisjes Montageservice
  voor een optimaal resultaat!

Tuinhuis Wibo 300 is een blokhut met overkapping gemaakt van Noord Europees vurenhout. Erg praktisch en handig, u kunt uw spullen droog opbergen of een gezellig zitje onder de overkapping plaatsen. Dit tuinhuis wordt geleverd met dakleer en dakverankeringen. Zelf opbouwen is goed mogelijk !

De prijs is inclusief:

 • Duidelijke opbouwbeschrijving
 • Dakbedekking van dakleer
 • Dakverankering
 • Verzendkosten
 • 5 jaar garantie

Optioneel:

 • Blokhutvloer
 • Shingles
 • Funderingsbalken
 • Dakgotenset

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.749,00 Speciale prijs: € 1.559,00
Tuinhuis Wibo 300 - foto 1

Meer afbeeldingen

 • Tuinhuis Wibo 300 - grondplan
 • Tuinhuis Wibo 300 - foto 1
 • Tuinhuis Wibo 300 - foto 2
 • Tuinhuis Wibo 300 - foto 3
Tuinhuis Wibo 300 - foto 1

Tuinhuis Wibo 300 is een bijzonder mooi en handig tuinhuis van 28mm dik hout. Het dakhout is 1,6cm dik en heeft een messing en groef. (gemakkelijk te monteren). Het hele tuinhuis met overkapping is overigens makkelijk op te bouwen. De meeste klanten doen dit zelf. De overkapping is voorzien van verstelbare paalvoet en naar keuze links of rechts aan te bouwen. Afmeting B427cmx D300cm Hx250cm. De afmeting van de deur is B79cmx174cm. Tuinhuis Wibo 300 (stapelbouw blokhut) is voorzien van de zeer sterke en stabiele 4 plus hoekverbinding en wordt standaard geleverd met dakleer, dakverankering, degelijk hang en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving.


Een houten vloer voor in het tuinhuis met messing en groef in 19mm dikte en voorzien van geïmpregneerde vloerbalken (40x60mm) is optioneel leverbaar. Dit kunt u bij het bestellen eenvoudig ingeven. U kunt altijd bellen met 085-401 01 86 voor hulp bij het bestellen.


Bezorging: na de bestelling is de gemiddelde levertijd ongeveer drie weken. Er wordt contact met u opgenomen door de transporteur om een afspraak te maken voor de levering. Wij rekenen geen transportkosten. 


Funderingsbalken: funderingsbalken ook wel vloerbalken genoemd zijn erg belangrijk voor een berging of blokhut. Ze zorgen ervoor dat de onderste plank van de berging niet met grondwater in contact kan komen. Dit voorkomt dat de berging gaat rotten door optrekkend vocht.


Shingles: veel mensen vinden dakleer niet zo mooi en hebben liever een leuke kleur shingles op het dak. Ook zijn shingles van betere kwaliteit dan traditioneel dakleer. Door de betere kwaliteit heeft u minder kosten voor onderhoud.


Opbouwen: het opbouwen kunnen de meeste mensen zelf met behulp van de duidelijke opbouwbeschrijving die wordt meegeleverd. Hierbij hoeft u ook geen speciaal gereedschap aan te schaffen, alles is op maat gemaakt. Wilt u toch liever dat de berging door een professioneel bedrijf wordt opgebouwd dan kan dat uiteraard. U kunt dit meteen bij de bestelling aangeven. Wij zorgen er dan voor dat er via de leverancier contact met u wordt opgenomen om een afspraak te maken voor het opbouwen.


Schilderen: het is belangrijk om elke berging, tuinhuis en blokhut direct te schilderen zowel van buiten als van binnen. Hout is een levend product wat werkt onder invloed van regen, wind en zon. Het gaat krimpen en uitzetten. Als u alleen de buitenkant schildert kunnen de planken krom trekken en kunt u kieren krijgen. De buitenbeits zorgt ervoor dat het hout beschermd is tegen vocht, kou en warmte en dit zorgt ervoor dat u jaren plezier heeft van uw blokhut.


Houtkwaliteit: tijdens verschillende fases in het productieproces wordt het hout gecontroleerd op kwaliteit en constructie. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan ontwerp, functionaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit. Met als resultaat, hout dat eenvoudig is te monteren tot een mooie blokhut of een sfeervol tuinhuisje. Outdoorlife streeft ernaar het hout voor het grootste gedeelte te betrekken uit gecertificeerde, duurzaam beheerde bossen.

EAN 8711471435513
Merk Outdoor life
Deuren Enkele deur
Dakoppervlakte Nee
Soort dak Zadeldak
Breedte 445
Diepte 318
Hoogte 250
Wanddikte 28
Luifel voorzijde Nee
Materiaal Hout
Houtsoort Vurenhout
Houtbewerking Niet geïmpregneerd

Schrijf uw eigen review

U schrijft een review over: Tuinhuis Wibo 300 - Zadeldak

Op dit moment zijn er geen downloads voor dit product.