Abonneren op RSS-feed

Blokhutten op maat

Wilt u liever een blokhut of tuinhuis op maat omdat een standaard model tuinhuis of blokhut niet overeenkomt met uw wensen? Naast onze standaard blokhutten en tuinhuisjes verkopen wij ook blokhutten geheel gemaakt conform uw wensen. Onze specialisten helpen u graag bij het opstellen van een blokhut op maat. Vraag nu eenvoudig een offerte aan.

Wij hebben veel ervaring opgedaan met maatwerk blokhutten voor particulieren, woningbouw verenigingen en bedrijven. U kunt blokhutten bij ons laten maken conform uw wensen. Hierbij kunt u denken aan een blokhutten met afwijkende maten, geïsoleerde blokhutten, challets, vakantiewoningen en zelfs Finse (vakantie) woningen van Artichouse, bijna alles is mogelijk.

Wij zullen altijd eerst met u bellen voordat wij de offerte gaan opmaken. Op deze manier kunnen wij u helpen uw idee uit te werken.

Om een passende offerte voor u te kunnen maken hebben wij een aantal gegevens van u nodig:

  • Afbeelding of schets (dit mag heel eenvoudig met pen en papier)
  • De afmetingen van de blokhut
  • Globale plaats van ramen en deuren
  • Soort dak
  • Uw naam, email adres en telefoonnummer
  • Indicatie van uw budget

 

Uw contact gegevens zijn voor ons belangrijk omdat wij u graag willen spreken voordat we een offerte maken. U krijgt dan een indruk wie wij zijn en wat we kunnen. Daarnaast willen wij graag in de gelegenheid zijn om de offerte toe te lichten.

Een maatwerk blokhut is meer dan alleen feiten op papier. Wij begrijpen het dat sommige mensen het lastig vinden een budget te noemen. Toch is dit belangrijk om een offerte te kunnen maken die passend is.

De prijzen van maatwerk blokhutten zijn natuurlijk hoger dan van een standaard blokhut of tuinhuisje. Een maatwerk blokhut kan in prijs 30% tot 70% hoger zijn dan een standaard blokhut of tuinhuis. Alle blokhutten worden uitsluitend gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Fins Vurenhout. Als u een maatwerk blokhut heeft dan wilt u er ook langdurig van kunnen genieten zonder al teveel onderhoud.

Via het email adres info@goedkopetuinhuisjes.nl kunt u een schets mailen. Deze zullen wij telefonisch met u bespreken om vervolgens een passende offerte voor u op te maken. Verder zullen wij alle stappen van het proces met u bespreken die belangrijk zijn. Wij willen ervoor zorgen dat u op een prettige manier geholpen wordt en weet waar u aan toe bent bij het bestellen en eventueel laten bouwen van uw maatwerk blokhut.

Reacties van klanten:
"we zijn heel blij met onze blokhut, veel dank voor alle goede zorgen, het team uit Emmen was erg aardig en kundig en het eindresultaat prachtig!" (Robbert & Maaike)

"We zijn blij met het meedenken en jullie oplossingen, het is een erg mooie blokhut geworden." (Thomas & Leontien)

"Bedankt voor de snelle levering, het resultaat mag er wezen, eindelijk een eigen kantoor in onze tuin!" (Familie Koops)

 

Contactgegevens

Goedkopetuinhuisjes.nl
Doggersbank 4 Zutphen

E-mail: info@goedkopetuinhuisjes.nl
Tel: 06-531 806 56