Tuinhuis Violet 250 met overkapping

 • Gratis levering op afspraak
  binnen 2 tot 3 weken!
 • Goedkopetuinhuisjes Montageservice
  voor een optimaal resultaat!

Tuinhuis Violet 250 is met het platte dak en de overkapping op dit moment een erg populair tuinhuis. Dit komt onder andere door de uitstraling, de prijs en de kwaliteit. De overkapping maakt dit tuinhuis erg handig en bruikbaar in veel tuinen. Tuinhuis Violet 250 inclusief overkapping van Outdoorlife is heel eenvoudig op te bouwen.

De prijs is inclusief:

 • Duidelijke opbouwbeschrijving
 • Dakbedekking dakleer
 • Dubbele deur
 • Geimpregneerde vloerbalken
 • Twee vaste ramen
 • Houten vloer
 • Verzendkosten
 • 5 jaar garantie

Optioneel:

 • Dakgotenset

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.659,00 Speciale prijs: € 1.499,00
Tuinhuis Violet 250 + overkapping foto 1

Meer afbeeldingen

 • Tuinhuis Violet 250 + overkapping foto 1
 • Tuinhuis Violet 250 + overkapping foto 2
 • Grondplan tuinhuis Violet + overkapping
Tuinhuis Violet 250 + overkapping foto 2

Tuinhuis Violet + overkapping  is een modern vormgegeven tuinhuis met een dubbele deur (139x175cm) en twee vaste ramen (93x43cm). Dit tuinhuis is gemaakt van 19mm dik Noord Europees vurenhout en heeft rondom een overstek van 20m. De nokhoogste van tuinhuis Violet met overkapping is 210cm en de wanden zijn 188cm hoog. Bekijk voor de overige afmetingen het grondplan, deze is te zien bij de foto's. Het dakhout is 15mm dik en is voorzien van messing en groef. In combinatie met de overkapping heeft u een prachtige plek om lekker beschut te zitten, daarnaast kun u natuurlijk al uw spulen netjes opbergen in het tuinhuis. Tuinhuis Violet 250 + overkapping met meegeleverde houten vloer inclusief geimpregneerde vloerbalken is zeer populair bij onze klanten in Nederland en Belgie. Het tuinhuis is met de meegeleverde opbouwbeschrijving goed zelf op te bouwen. U  kunt ook gebruik maken van de opbouwservice, de kosten hiervan bedragen voor dit tuinhuis €590,-  


Bezorging: na de bestelling is de gemiddelde levertijd ongeveer twee tot drie weken. Er wordt contact met u opgenomen door de transporteur voor het inplannen van een afspraak voor de levering. Wij rekenen geen transportkosten !


Funderingsbalken: funderingsbalken worden ook wel vloerbalken genoemd en zijn erg belangrijk voor een berging of blokhut. Ze zorgen ervoor dat de onderste plank van de berging niet met grondwater in contact kan komen. Dit voorkomt dat de berging gaat rotten door optrekkend vocht.


Opbouwen: het opbouwen kunnen de meeste mensen zelf met behulp van de duidelijke opbouwbeschrijving die wordt meegeleverd. Hierbij hoeft u ook geen speciaal gereedschap aan te schaffen, alles is op maat gemaakt. Wilt u toch liever dat de berging door een professioneel bedrijf wordt opgebouwd dan kan dat uiteraard. U kunt dit meteen bij de bestelling aangeven. Wij zorgen ervoor dat er via de leverancier contact met u wordt opgenomen om een afspraak te maken voor het opbouwen.


Schilderen: het is belangrijk om elke berging, tuinhuis en blokhut direct te schilderen zowel van buiten als van binnen. Hout is een levend product wat werkt onder invloed van regen, wind en zon. Het gaat krimpen en uitzetten. Als u alleen de buitenkant schildert kunnen de planken krom trekken en kunt u kieren krijgen. De buitenbeits zorgt ervoor dat het hout beschermd is tegen vocht, kou en warmte en dit zorgt ervoor dat u jaren plezier heeft van uw blokhut.


Houtkwaliteit: tijdens verschillende fases in het productieproces wordt het hout gecontroleerd op kwaliteit en constructie. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan ontwerp, functionaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit. Met als resultaat, hout dat eenvoudig is te monteren tot een mooie blokhut of een sfeervol tuinhuisje. Outdoorlife streeft ernaar het hout voor het grootste gedeelte te betrekken uit gecertificeerde, duurzaam beheerde bossen.

EAN 8711471456822
Merk Outdoor life
Deuren Dubbele deur
Dakoppervlakte Nee
Soort dak Plat dak
Breedte 580
Diepte 245
Hoogte 236
Wanddikte 19
Luifel voorzijde Nee
Materiaal Hout
Houtsoort Vurenhout
Houtbewerking Niet geïmpregneerd

Schrijf uw eigen review

U schrijft een review over: Tuinhuis Violet 250 met overkapping

Op dit moment zijn er geen downloads voor dit product.